En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan lüks güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat uyma fail bir firmayız.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Yapı dâhili yangın merdivenleri, insanoğluın binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını sağlamlar ve evgin boyut tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Yangın Çıkış Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış yolları, bir bünyenın rastgele bir noktasından vaziyet seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve emin bir şekilde kaçış sağlar.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya özge müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını esenlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page